2011. november 25., péntek

A Pofonok Földje - Stephen Chow - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Tartalom: eredeti dvd film
Magyar szinkronnal és felirattal
új, de nem celofános
Stephen Chow a rendezője és főszereplője ennek a lehengerlő kung-fu komédiának, amelyben a precízen megkomponált harcjelenetek keverednek olyan össznépi táncjelenetekkel, melyekben szmokingos gengszterek ropják. A több mint formabontó összecsapások hátterében az a Yuen Wo Ping áll, aki a Tigris és Sárkány és a Mátrix trilógia lélegzetelállító harcjeleneteit is megtervezte.
A környéket a Baltás banda bitangjai tartják rettegésben: nem csoda, hogy Sing (Stephen Chow), a kisstílű tolvaj is be akar kerülni a brancsba. Hogy lojalitását bizonyítsa, elhatározza, hogy rendet teremt Szutyok közben, ahová a baltások keze (és szekercéje) még nem ért el. Azonban a nagyhangú házinéni birodalmában többnyire senki sem az, akinek látszik: a kétkezi munkások között legyőzhetetlen kung-fu mesterek rejtőznek, akik baltás banditákat esznek reggelire.
Ezt persze nem lehet annyiban hagyni: a Baltás banda meghívja a világ legnagyobb harcosait, hogy megmutassák, ki az úr, ám valamennyi verve távozik. Itt az ideje annak, hogy Sing bizonyítsa rátermettségét!


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 12:25
. A Pofonok Földje - Stephen Chow - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése