2011. július 30., szombat

Mészáros István: A tőkén túl - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A tőkén túlA könyv listaára: 2350 Ft. Leírás:
A marxista filozófus grandiózus munkájának záró kötetében hat tanulmány és egy a szerzővel folytatott interjú kapott helyet. Az 1970 és 1989 között született írásokban a szerző éles szemű megfigyelőként és tántoríthatatlan kritikusként kommentálja és értelmezi a két évtizedben lezajló világméretű társadalmi-gazdasági változásokat, amelyek csak tovább erősítik azon meggyőződését, hogy a létező szocializmus rendszerének összeomlásával, a kapitalizmus globális térhódításával a tőkés viszony valójában az állandósuló és strukturális válság korszakába érkezett meg, amelyből csak a globális mértékű szocialista átalakulás vezetheti ki a világot. A válságállapot elemzése mellett a kivezető úthoz szükséges politikai cselekvés, a marxizmus gyakorlati szerepe az írások, valamint a függelékben olvasható 1989-ben készült interjú másik központi témája. A kronológiai rendbe szerkesztett írások sorozatából jól nyomon követhető, hogy a történeti eseményekre is reflektálva hogyan alakul és formálódik a marxi fogalmakhoz és a marxizmus elmélet előfeltevéseihez ragaszkodó társadalom- és politikafilozófiai elképzelés. A korábbi inkább az elméletet előtérbe helyező kötetekhez képest leginkább ez foglalkozik gyakorlati és konkrét problémákkal értő olvasása azonban továbbra is megkívánja a marxista terminológia előismeretét. ISBN: 978-963-236-316-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 925 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 22:55
. Mészáros István: A tőkén túl - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése