2011. július 29., péntek

Boros Zsuzsanna: Parlamentarizmus Magyarországon - Jelenlegi ára: 5 060 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Parlamentarizmus Magyarországon, 1867-1944A könyv listaára: 5500 Ft. Leírás:
A felsőoktatás számára készült kötet a rendi képviselettől a polgári parlamentarizmusig, majd a monarchiától a király nélküli királyságig kíséri nyomon a hazai parlamenti képviseleti rendszert. Szabó Dániel az 1867-1918 közötti időszakot tekinti át a közjogi kérdéseket tartva szem előtt. Bemutatja a parlamenti és parlamenten kívüli pártokat, a politizáló egyesületeket, a parlament szervezetét és működésének rendjét, majd a választójogi törvénnyel foglalkozik. Néhány oldalt szentel az 1918-as őszi és az 1919-es tavaszi időszaknak, melyet nem tekint a parlamentarizmus periódusának. Boros Zsuzsanna az 1919-1944 közötti korszakot dolgozta fel azonos szerkezeti tagolásban mint Szabó Dániel. Mindkét szerző tudatosan törekedett a korszak teljes bemutatására és külön gondot fordítottak az európai rendszerekkel való összehasonlításra. Táblázatok és gazdag irodalomjegyzék segíti az anyagban való további elmélyülést. Az először 1999-ben megjelent (199907034) munka bővített és átdolgozott kiadása az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán dolgozó oktatók és kutatók műveit közreadó új könyvsorozat nyitó darabjaként látott napvilágot. Egyetemisták mellett a korszak magyar társadalomtörténetével foglalkozók fogják keresni. ISBN: 978-963-284-043-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 060 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:41
. Boros Zsuzsanna: Parlamentarizmus Magyarországon - Jelenlegi ára: 5 060 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése