2011. június 30., csütörtök

ÚJ!! 100% Eredeti Quantum Medál - Jelenlegi ára: 14 700 Ft


Vigyázat hamisítják!!!
100% Eredeti! Csak az eredeti medálok mellé jár regisztrációs kártya!
Ez a legújabb verzió. FusionExcel Quantum medál mellé kap egy online regisztrációs azonosítót és jelszót, amelyel, regisztrálhatja a medált online a FusionExcel honlapján! (http: //www. fusionexcel. com/products_registration. html)
A medál forgalmazói nettó lista ára 31. 200 Ft+ÁFA(7. 800 ft) Bruttó ára 39. 000 Fthttp: //www. fusionexcell. hu
 
A termék külföldről érkezik ezért postázni a 3-7 munkanapon belül tudom!
 
 
A megújított molekuláris szerkezet hasonló a természetes forrásvízéhez. Akár a gyümölcsök és a zöldségek, az emberi test is elveszti lassan a molekuláris szerkezetét, és a kor előrehaladtával a sejtek folyadékfelvevő képessége egyre csökken. A Quantum Medál segítségével a sejt újrahidratálható molekuláris szinten, energiát biztosít.
A Fusin Excel Quantum Medáljai nem mágneses, nem elektromos darabok és nem kívánnak külön kezelést. Skaláris energiát bocsátanak ki, beleértve a k40 rezonanciát, valamint semlegesek és nem radioaktivak.
A medálnak egész életén át tart a hatása, emellett nem kíván semmiféle karbantartást.
A medál tulajdonságai:
Méret:
Átmérő  43mm x 4mm Vastagság
Bőr nyaklánc hossza 260-350mm (állítható)
Csomagolás:
Minden Medál  eredeti dobozában és a hitelességét igazoló kártyával .
Lávakő energia- Skaláris energia
 
Electroszmog a medál nélkül!
Electroszmog a medál viselésekor!
Az elektroszmog az elektromos áramot használó elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás!
 
 
 
 
Hordjuk a nyakunkban, vagy a zsebünkben. A
skaláris energia az éremből kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg és a
szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet
körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek
áteresztőképességét, ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a
testsejtekben.
A medál viselésének első jelei(saját tapasztalat):
-kipihenten ébredsz
-energikusabb vagy
-hajlékonyabb vagy
-jobban bírod a stressz helyzeteket
-sűrűbb vizelés(az első pár napban)méregtelenítés
-jobb koncentráló képesség
és még sorolhatnám...
 
 
 
A Fusion Excel termékei a lávakőben lévő energiát használják fel. A Fusion Excel termékeinkben több mint 70 féle ásványi anyag található!
Előállítása:
A vulkáni kőzet sok hasznos ásványi anyagot tartalmaz. A Nano technológia alkalmazásával a rögöket aktiválják. A nagyobb méretű rögöket önmagukkal ütköztetve mikroszkópikus méretűre redukálják két ellentétes forgókerék segítségével. A felhasznált vulkanikus kő tízezred másodpercenként háromszoros hangsebességgel ütközik és apró darabokra hullik. A kő részecskék speciális felülete megháromszorozódik az ütközések hatására.
Így a részecskék mérete már a nano tartományba esik.
A Skaláris Energia tulajdonságai:
Az összes energiaforma, amire csak gondolhatunk és nap, mint nap találkozhatunk, mi magunk is kibocsátunk, illetve használunk részecske, illetve hullám tulajdonságokkal rendelkezik és Hz-ben mérhető (mint pl. napenergia, hőenergia, elektromosság, mágnesesség, hang). A két meghatározó különbség ezen energiaformák között, hogy milyen gyorsan terjednek hullámaik, illetve milyen intenzitásúak, azaz mekkora a frekvenciájuk és az amplitúdójuk.
A skaláris energia azonban egy igen egyedülálló energiaforma, 5 dimenziós állóhullámokból épül fel. Ahelyett, hogy sugarakba csoportosulna, vagy vonalasan terjedne, a skaláris energia igyekszik kitölteni a teret, s forrásából kifelé haladva sem veszt intenzitásából. Többek között ezért sem hasonlítható a mágnesességhez, vagy a hőenergiához. Ez az energia képes áthatolni a szilárd testeken, és korlátlanul képes regenerálódni.
Definícióját illetően a skaláris energia két azonos, azaz a térben egymással fázisban lévő, azonban időben kifejezve 180 fokkal egymástól eltérő fázisú hullám ütköztetésével laboratóriumi körülmények között is létrehozható. Más szavakkal kifejezve a két hullám (ahogyan nevezik őket: a hullám és az anti- hullám) fizikálisan teljesen egyforma, azonban időben 180 fokkal eltér egymástól. Tehát a skaláris hullámok merőben több rétűek, mint az általunk ismert Hertz hullámok, máshogyan is néznek ki, formájuk leginkább egy tengelyre vetített mőbiusi motívumra emlékeztet.
Nem lineáris
Nem Herzi
Mezőszerü energia körök
Statikus, mozdulatlan energia forma
Véletlenszerüen fordul elő a természetben
A testben Bio-Skaláris Energiának hivják
A Skaláris Energia története:
1800-as évek közepén James Clerk Maxwell kutatta
1920-ban Einstein azonosította
Később Nicola Tesla bebizonyította a Skaláris energia létezését
Egy évszázaddal később a Skaláris energia hatását felfedezték
Hatása:
A rácsos szerkezet felbontása egy sokkal jobb ioncseréhez vezet, ami ezzel együtt a szennyeződés-felszívási képességet is növeli. Ezáltal, megkötheti a szervezetben levő szabad gyököket, iletve elektrosztatikailag semlegesíti.
Az így előállított anyag antioxidáns hatása rendkívüli lehet.
Erőteljesen méregtelenítheti a szervezetet. Folyamatosan dolgozik.
A skaláris energia kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg, és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.
A skaláris energiában két féle, a szervezetre jó hatású frekvencia érvényesül. Az egyik a Schumann rezgés, mely 8 Hz körüli, Földünk által is kibocsátott természetes rezonancia, a másik pedig a 12 Hz körüli, amely esőerdőink legbelsejének rezgési frekvenciája. Eme természetes elektromágneses mezők pedig alapvetőek lehetnek az emberi test megfelelő működéséhez.
A skaláris mező mérésére – mivel összességében nem Hertz hullámokról van szó-, Pl. Kirlián fotóval lehet kimutatni, mely főként az élő szervezeteket körülvevő bioelektromos mezőt mutatja ki. A skaláris töltéssel rendelkező részecske, vagy szervezet lényegében sokkal fényesebben illetve jóval nagyobb kiterjedésű bio mezővel látható a fotón.
Melyek a leglényegesebb tulajdonságai a skaláris energiának?
Első sorban feltöltheti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli voltra, mely által megvédi azok egészségét (a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli volt körüli ! ).
A hidrogén atomok közti kovalens kötéseket megerősíti, amint azt spektrográf segítségével is megmérték. Ez azért fontos, mert ezek a hidrogénkötések tartják össze az emberi DNS-t.
Növelheti a sejtfalak áteresztő képességet, melynek folytán a sejten belüli élettani funkciók, mint a táplálék felvétel és a méregtelenítés nagymértékben hatékonyabbá válik.
Tisztíthatja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, így segít jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést.
Laboratóriumi kutatások szerint 145%-osra is emelheti az immunrendszer aktivitását, így nagyobb védelmet jelenthet a fertőzések ellen, illetve gyorsabb javulást eredményezhet.
Ezen túlmenően emeli a mentális fókuszt, valamint egyensúlyba hozza a két agyféltekét mely hatásokat EKG segítségével is kimutattak.
Antidepresszáns hatást is kifejthet, azáltal, hogy gátoljhatja a noradrenalin felszívódását.
Erősíti a testünket körülvevő éteri mezőt, vagyis auránk legbelső részét, az éteri testet.
Nem utolsó sorban pedig védhet az összes elektromos berendezés által kreált káros elekrto-mágneses sugárzást, így megóvhat azok nem csekély szervezetre gyakorolt egészség romboló hatásától.
Testi aktivitás és Sportteljesítmény
Emeli az Energiaszintet, a Mentális Fókuszt, a Kreativitást és a Libidót. Elősegíti a Testi Egyensúlyt, a Hajlékonyságot, a Nyúlékonyságot, az Erőnlétet és a Kitartást.
Fájdalom ellen
Enyhítheti a végtag fájdalmakat, a Menstruációs panaszokat, a Migrént, a Fej- és Hátfájást, az Izomhúzódást, a Ficamokat és a Depressziót.
Stressz ellen
Elősegítheti a Nyugodtságot, az Energia Egyensúlyt, a Csí áramlását, a Csakrák működését, Mélyebb Relaxációt Eredményez és Kivédheti az Elektro- Szmogot. Csökkenti az Émelygést, a Feszültséget, a Fáradtságot és a Horkolást.
Jóllét és Egészség
Helyreállítja a test körüli Energiamezőt, a Kiválasztást, a Keringést, az Immun- és Endokrin rendszer működését, Gyorsíthatja a felépülést, a Méregtelenítést, Serkenti az Emésztést.
Összegzés:
A Skaláris energia
"
Csökkentheti a gyulladásokat
Segíti a keringést
Erősítheti az immun rendszert, és a belső elválasztású mirigyeket
Elősegíti a sejtek anyagcseréjét, méregtelenít
Növeli az áteresztőképességet
Megnöveli az energiát
Megóvja a DNS-t a sérülésektöl
Lassítja az öregedési folyamatokat
Megerősíti a szervezetet, megóvja az egészséget az elektromágneses hullámok befolyásától
Fokozottá teszi az öszpontosítást, koncentrálóképességet "
Tapasztalatok, videók:
Hollywoodban is használják!
 
Bai Ling
Booboo and Fvel Steward
Dorian Gregory
Christopher MacDonalds
James Pitt, Avatar
Lorenzo Lamas
 
 
Videók(érdemes megnézni):
http: //www. youtube. com/watch? v=W1tgFIPYwSk
http: //www. youtube. com/watch? v=KloWucSL8PM
http: //www. youtube. com/watch? v=FDBMXtpOxKI
 
Kérem tekintse meg a többi termékemet is!
 


Jelenlegi ára: 14 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 20:54
. ÚJ!! 100% Eredeti Quantum Medál - Jelenlegi ára: 14 700 Ft

1 megjegyzés:

lufikukac írta...

Kedves János!

Ez a 14.700 Ft-os ár érvényes önnél a quantum medálra? Ha igen, akkor érdekelne. Üdvözlettel: Nagy Judit

Megjegyzés küldése